Anti-diefstal

Nationaal of internationaal transport; kleine of grote aanhangwagen, bestelwagen of vrachtwagen, diefstal is een steeds groter wordend probleem. Hartgerink Belgium heeft hiervoor een groot aantal producten beschikbaar die het de dief zeer moeilijk of zelfs onmogelijk maakt om een diefstal te plegen. Ons gamma gaat van eenvoudige mechanische tot zeer geavanceerde sloten. Voor de gewone aanhangwagen / caravan tot 3500kg hebben we het standaard antidiefstal tasje van SIMOL. Dit is een metalen tasje dat men over de koppeling plaatst en vergrendeld door middel van een discusslot, vooral gebruikt bij ongeremde aanhangwagens. Deze sloten kunnen opvraag van de klant uitgerust worden met een ABUS discusslot. Voor de duurdere aanhangwagens hebben we exclusief de antidiefstal sloten van STEADY. Deze sloten zijn leverbaar in een afneembare - of een permanent gemonteerde uitvoering. Deze STEADY antidiefstal sloten hebben ook een TNO keuring, dit geeft aan dat het slot bestand is tegen een bepaalde agressie. Deze keuring kan geëist worden door de verzekering. Te gebruiken bij aangekoppelde en niet aangekoppelde aanhangwagens / caravans.

Voor de aanhangwagen / bestelwagen hebben we ook de universele wielklemmen, deze zijn aanpasbaar aan de maat van het wiel en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Voorzien van veiligheidsslot en keuring. Voor de grote trailers / vrachtwagens en containers, hebben we diverse afneembare of permanent monteerbare antidiefstal sloten. Het meest gebruikte antidiefstal op trailers is het king-pinslot. Dit slot zal verhinderen dat men de trailer kan aanpikken. Voor de lading te beveiligen kan men kiezen uit diverse mechanische sloten zoals het afneembare “containerslot” dat geplaatst wordt op de deurstangen zodat men kan verhinderen dat de deuren kunnen opendraaien. Voor vaste montage zijn er sloten leverbaar voor zowel de houten-, aluminium- als de geïsoleerde deuren.

Om containers te beveiligen hebben we veiligheidssloten zoals de balksloten die onderaan de container vergrendeld in de corner castings. Het woord zegt het zelf  door middel van een stalenbalk zal dit slot zorgen dat men de sluiting niet kan openen en de deuren niet kan opendraaien. Zeer geschikt is het afneembare containerslot dat geplaatst wordt op de deurstangen. Alle sloten voor containers en / of trailers kunnen voorzien worden van een ABLOY veiligheidsslot of een evenwaardig alternatief.